Σοφία Μιχαλίτση : Μια παλιά φωτογραφία: Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά… / Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση.

Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι.

Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . ΕΝÎ' ΠÎ'ΣΧÎ'ΛΙΝΟ... - Dr Μιχάλης Ρώτας Μαιευτήρ -Î
ΕΝÎ' ΠÎ'ΣΧÎ'ΛΙΝΟ... - Dr Μιχάλης Ρώτας Μαιευτήρ -Î"υναικολόγος from lookaside.fbsbx.com
Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Ένα μεγάλο, πολύ σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού ραδιοφώνου έκλεισε με την απώλεια της σοφίας μιχαλίτση, εμβληματικής μορφής του, που έφυγε . Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της .

Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. ΕΝÎ' ΠÎ'ΣΧÎ'ΛΙΝΟ... - Dr Μιχάλης Ρώτας Μαιευτήρ -Î
ΕΝÎ' ΠÎ'ΣΧÎ'ΛΙΝΟ... - Dr Μιχάλης Ρώτας Μαιευτήρ -Î"υναικολόγος from lookaside.fbsbx.com
Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι.

Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Ένα μεγάλο, πολύ σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού ραδιοφώνου έκλεισε με την απώλεια της σοφίας μιχαλίτση, εμβληματικής μορφής του, που έφυγε .

Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Ένα μεγάλο, πολύ σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού ραδιοφώνου έκλεισε με την απώλεια της σοφίας μιχαλίτση, εμβληματικής μορφής του, που έφυγε . Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας .

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. «Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι
«Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι from www.womantoc.gr
Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι.

Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την .

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Ένα μεγάλο, πολύ σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού ραδιοφώνου έκλεισε με την απώλεια της σοφίας μιχαλίτση, εμβληματικής μορφής του, που έφυγε . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Σοφία Μιχαλίτση : Μια παλιά φωτογραφία: Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά… / Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση.. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Ένα μεγάλο, πολύ σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού ραδιοφώνου έκλεισε με την απώλεια της σοφίας μιχαλίτση, εμβληματικής μορφής του, που έφυγε . Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την .

0 Response to "Σοφία Μιχαλίτση : Μια παλιά φωτογραφία: Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά… / Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel